Minden, amit az MLM kompenzációs tervekről tudni érdemes

Minden, amit az MLM kompenzációs tervekről tudni érdemes

e-book

Egy hiánypótló alkotás, aminek az elolvasásával teljes betekintést nyerhetünk az MLM cégek világába.

Rövid MLM történelem az 1930-as évekről, a kezdeti nehézségeiről és a 1990-es évekről, amikor megérkeztek a cégek Magyarországra.

Gyakorlatias ábrákon keresztül pontosan megismerhetjük a különböző kompenzációs tervek jutalékkifizetési alapjait és fény derül az olyan alapfogalmakra is, hogy mi az a „láb”, „front vonal” vagy éppen a „spillover”.

Bemutatásra kerül a kompenzációs terv előnye és hátránya a különböző kifizetések szerint 82 oldalon keresztül.

Miért pont 82 oldal?

Egyszerűen azért, mert az e-book, amit az oldal alján letölthetsz pontosan ennyi oldalt tartalmaz és kicsivel több, mint 1 hónapnyi munka van az elkészítésében. Igyekeztem az elmúlt 17 éves tapasztalatomat kihasználva, a lehető legtöbb információt belerakni a könyvbe, hogy számodra egy széleskörű forrásanyag jöjjön létre. A témát teljes körűen körüljárva, ábrákkal szemléltetve, minden információt átadva megismerhetjük a kifizetési tervek kulisszatitkait. Remélem hasznos információkkal fogsz gazdagodni a könyv elolvasása közben!

Baráti üdvözlettel: Szilágyi Gergely

A tartalomból

MLM TÖRTÉNETE

Az 1930-as évektől kezdődően megismerhetjük az MLM történetét. Kik voltak azok a jelentős emberek, akiknek köszönhetően létrejött ez az iparág a világban.

MITŐL JÓ EGY KOMPENZÁCIÓS TERV

Megvizsgáljuk azt a 6 szempontot, aminek minden jól működő kompenzációs tervnek meg kell felelnie ahhoz, hogy egy céget a sikerhez segítse.

UNILEVEL

Az unilevel terv ismertetése, ami az egyik legegyszerűbb kifizetési terv az MLM iparágon belül.

BREAKAWAY

Talán az egyik legismertebb kifizetési terv ma Magyarországon a lépcsőzetes, leváló kompenzációs terv. Már tradícionálisnak mondható, hiszen ezzel indult el az MLM iparág.

MÁTRIX

A mátrix kifizetési rendszerek is egyszerűségükről híresek, hiszen egy zárt rendszerbe balról jobbra kerülnek az emberek elhelyezésre. Viszont nagyon vitatott történelmük van.

BINÁRIS

A bináris rendszer egy végtelen mély két pozíció szélességű kompenzációs terv. A 90-es évek nagy újdonsága volt a széleskörben való elterjedése.

Elérhetőségek

Bármilyen kérdésed adódna kérlek vedd fel velem a kapcsolatot a Facebook oldalamon keresztül és 24-48 órán belül válaszolok!

Legyen szép napod!