Konzultáció / Mentor Program

Vannak olyan pillanatok, körülmények az életben amikor elakadunk és a meglévő mintáinkra, megoldó készleteinkre támaszkodva sem találjuk a megoldást. Ilyenkor érdemes bevonni az életünkben egy külsős embert, aki az élethelyzetünktől eltávolodva másképp látja a problémáinkat, ezért támogatásával gyorsan és hatékonyan tudunk továbblépni, szintet emelkedni. Érdemes óvakodni a hamis prófétáktól és olyan embert választani aki már bizonyított, aki már átélte és elérte azokat amik még előttünk állnak. A Mentor Program egy hosszú távú együttműködést jelent, ahol szorosan együttműködve segítem a szakmai fejlődésedet. A személyes coaching alkalmával pedig az a cél, hogy a lehető legrövidebb idő alatt, 2-3 találkozó után az élethelyzeted megoldódjon és szabadon folytathasd az utad az élet tengerén. .

Gamification

Az üzleti játékosítás a vevőorientált cégeknél forradalmasítja a felhasználói élményt és hosszú távú elkötelezettséget teremt a fogyasztókkal és az alkalmazottakkal. Ha egyszerre szeretnéd, úgy magadhoz kötni a vevőt, ahogy előtte még sohasem és megteremteni az elégedett munkaerőt, miközben teljes mértékben kihasználod a bennük rejlő lehetőségeket, akkor a Gamification-t neked találták ki.

Franchise Rendszer

Nagyon tetszik a franchise vállalkozások szervezettsége, hogy az alkalmazottak mindig pontosan tudják mikor, mit és hogyan kell tenniük? Egy jól működő vállalkozásod van és terjeszkedni szeretnél újabb egységek megnyitásával? Iránymutató szabálykönyvre lenne szükséged, amiben a teljes munkafolyamat megtalálható a vállalkozásodról? Akkor franchise rendszer kialakítására van szükséged.

Értékesítési folyamatok kialakítása

Az értékesítési folyamatok átvilágításával teljes körű képet kapunk arról, hogy jelenleg milyen híddal rendelkezünk a vevő megszólításától a vásárlás megtörténéséig. A híd minden egyes pontja egy bizalmi kapocs, amit lépésről lépésre tudunk felépíteni köztünk és a vásárló között. Ezeket a pontokat vizsgáljuk meg, alakítjuk ki, hogy ugyanazzal a munkával hatékonyabb értékesítést érjünk el.

Elérhetőségek

Bármilyen kérdésed adódna kérlek vedd fel velem a kapcsolatot a Facebook oldalamon keresztül és 24-48 órán belül válaszolok!

Legyen szép napod!

Bármilyen kérdésed adódna, keress bizalommal!